Samen is veel leuker dan alleen! Kijk snel in de shop!

Algemene voorwaarden

   

Prijzen

Prijzen als vermeld op de website van Leuk Leuk kunnen zonder voorafgaand bericht worden gewijzigd. Prijzen staan pas vast op het moment dat de factuur is betaald. Via de webwinkel kan er met IDeal betaald worden. Mocht de klant liever willen overmaken graag kenbaar maken via info@leuk-leuk.nl

  

Levering van pakketjes

Leuk leuk levert alleen onder vooruitbetaling. Vanaf het moment dat de betaling binnen is gaan wij voor u aan de slag. We zullen altijd proberen zo snel mogelijk te verzenden. U mag de pakketjes binnen 5 dagen thuis verwachten.

Factuurbedragen zijn inclusief Nederlandse BTW en verpakkings- en verzendkosten.

 

Afzetgebied

Op dit moment leveren wij alleen in Nederland. Hier zijn onze prijzen op gebaseerd. Mocht er vanuit een ander land interesse zijn horen we dit graag en kunnen we kijken of we dit kunnen aanbieden.

  

Retourneren

Producten kunnen altijd zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, mits onbeschadigd, niet gebruikt en nog in de originele verpakking.

Wij verwachten wel binnen 3 dagen na ontvangst van het pakket een bericht via de email: info@leuk-leuk.nl met daarin de vermelding van retour inclusief naam en ordernummer.

Indien het product beschadigd bij ons terug komt, kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn en naar onderstaand adres verstuurd te worden. Let wel dat de verzendkosten van een retourzending voor eigen rekening zijn. Wij adviseren je wel het pakket met een track & trace code te versturen; wij zijn niet verantwoordelijk in het geval van verlies of schade. Dit kan bij een DHL Parcelshop of PostNL postkantoor. Bewaar het verzendbewijs goed.

 

Na de verwerking van je retourzending ontvang je een credit nota en wordt de gehele aankoop bedrag binnen 2 á 3 werkdagen aan je teruggestort.

  

Garantie

Aan onze producten is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks kan het gebeuren dat er iets mis gaat. Uiteraard zullen wij dat zo goed mogelijk voor je oplossen.

Wanneer bij ontvangst zichtbare beschadigingen aan de verpakking zijn, horen we dit graag zo snel mogelijk. In ieder geval binnen 2 dagen. Stuur ons een e mail (info@leuk-leuk.nl) met daarbij een foto van de gebreken. Dit dient als bewijs dat de beschadiging niet door jezelf is veroorzaakt. Het beste kan je de zending weigeren, in dat geval zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe zending.

Defecte, onbruikbare of beschadigde producten dienen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 dagen na ontvangst te worden gemeld bij leuk leuk. Je kan dat doen via onze email: info@leuk-leuk.nl . Vermeld daarbij:

- je naam

- je klantnummer en ordernummer als vermeld op de factuur

- je email adres

- je telefoonnummer

- de aard van de klacht 

 

Wij zullen dan contact met je opnemen en in overleg met jou bepalen hoe het probleem zal worden opgelost.

 

Persoonsgegevens

Leuk leuk zal de persoonsgegevens van klanten opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling en zolang bewaard als nodig voor de behandeling van eventuele klachten naar aanleiding van de uitvoering van de bestelling. Er zullen geen gegevens aan derden worden doorgegeven waarbij de privacy van de klant in het geding komt.

   

Leuk leuk Is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 83034722

BTW nummer: NL862699940B01

Scheldestraat 18

2991 AK Barendrecht

 

Wij zijn een online winkel. Wij hebben geen showroom of fysieke winkel.