Samen is veel leuker dan alleen! Kijk snel in de shop!

Stoere knutselpakketjes van Leuk leuk

Opzoek naar een knutselpakketje voor je zoon of kleinzoon? Is die stoere meid bij jullie in huis ook graag creatief bezig?

In de shop van leuk leuk zijn ook knutselpakketjes te vinden voor de jongens en meiden die graag stoere dingen maken.

Een goed voorbeeld is de dino of de auto. Beide moeten als een puzzel in elkaar worden gezet. We schatten in dat kinderen vanaf ongeveer 5 jaar dit kunnen. Wel zullen ze soms wat hulp nodig hebben met het aanduwen van de stukjes. Hoe ouder ze zijn, hoe minder hulp ze nodig zullen hebben. Mocht het puzzelen en lijmen gelukt zijn kunnen daarna de verfspullen uitgepakt worden die ook in het pakketje zitten. Het knutselwerk kan dan omgetoverd worden tot een echt kunstwerk!

 

In de creative boxen zitten allerlei materialen om zelf mee te knutselen. We hebben er 1 specifiek op het thema ruimte. Hierin vind je onder andere: klei, Sticky Base, glitterpapier, glitter pom-poms, pailletten, wiebelogen, acryl kralen, goudkoord, foam figuren met glitter, piepschuim balletjes, metallic chenille draad, en metaaldraad met sterren.

 

Ook hebben we vliegers. Handvliegers voor de stoere peuters, maar ook grotere vliegers voor de oudere kids. Deze vliegers kunnen eerst versierd worden met verf of stiften, en na het drogen en strijken zodat de kleuren lang goed blijven kan er urenlang mee gespeeld worden. Op het strand of op een weiland. Lekker de wind in de haren en genieten maar!!

Want samen is veel leuker als alleen!