Samen is veel leuker dan alleen! Kijk snel in de shop!

Reacties

Andrea
2 jaar geleden

Mijn dochter van 7 heeft het fotolijstje gemaakt. Ze heeft er heel erg haar best opgedaan. In haar worden: Leuk leuk is leuk!! Een succes dus!

Marleen
2 jaar geleden

Mijn zoontje van 4 jaar heeft het robot pakket gewonnen met de win-actie!!
Hij heeft zich helemaal kunnen verliezen in het verven en is helemaal verrast dat de robot nu kan bewegen. Leuk om samen te doen!

Lysanne
2 jaar geleden

Mijn dochters (6 en 4 jaar oud) vonden het super leuk om het fotolijstje met mozaïek steentjes te maken. Ze waren er heel geconcentreerd mee bezig, om alle stappen juist te doorlopen met het vrolijke stappenplan. Het eindresultaat ziet er heel gezellig uit!

Lenneke
2 jaar geleden

De handvliegertjes zijn eenvoudig en leuk voor jonge kinderen om er in de wind mee te spelen. Het bewerken met de textielstiften en de glitters maakt de vlieger helemaal van het kind zelf! Ook een mooi cadeautje! Mijn kleindochters hadden er veel plezier mee.

Danielle
2 jaar geleden

Samen met mijn dochter geknutseld met de winter creative box. In de box zitten mooie materialen en voor ons nieuwe materialen zoals foam klei waardoor het extra leuk is om samen iets moois te knutselen. Wij hebben een mooie winterse sneeuwpop gemaakt! Aangezien er veel in de box zit kunnen we voorlopig vooruit als we willen knutselen.

B van Engelen
2 jaar geleden

De winter creatieve box is een leuke box om met kleindochter creatief bezig te zijn. Voor herhaling vatbaar.

Reactie plaatsen