Samen is veel leuker dan alleen! Kijk snel in de shop!

Vraagje?

Hieronder vind je antwoorden op vragen die ons regelmatig gesteld worden. Mocht het antwoord op je vraag er niet bij zitten stuur gerust een berichtje via de contact pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Voor welke leeftijd zijn de leuke knutsel pakketjes?

Natuurlijk is dit lastig in te schatten want elk kind is anders. We hebben bij elk product een richtlijn geplaatst om hier een indruk over te geven. Hierbij zijn we er vanuit gegaan dat er iemand bij is om te helpen. Hieronder zie je onze icoontjes:

Wat is Stickey bASE?

In een aantal van onze knutselpakketjes zit een klein potje met stickey base. Bijvoorbeeld bij het pakketje om een leuk fotolijstje met mozaïek steentjes te maken. Regelmatig komt de vraag langs wat dit nu eigenlijk is.

Deze zelfhardende, transparante boetseergel is ideaal om te mengen met andere hobbymaterialen en mee te bekleden en te decoreren. Het kan ook gebruikt worden als lijm op absorberende oppervlakken. Sticky Base kan worden gemengd met kralen, pailletten, mini-glazen bollen en dergelijke en is dan ideaal voor het modelleren en decoreren van diverse absorberende artikelen. Je krijgt er geen vieze handen van. Onze eraring is dat kinderen het heel fijn vinden om er mee te spelen en knutselen.

Testen jullie alle producten zelf uit?

We zijn best kritisch in welke spullen we op de site verkopen. De knutselspullen testen we regelmatig zelf uit. We hebben zelf kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Af en toe zijn we op zoek naar kinderen om iets uit te proberen. Hou hiervoor onze socials in de gaten:

Facebook: Leuk.Leuk

Insta: leuk.leuk.shop 

Mocht je iets bij ons gekocht hebben wat niet aan je wensen voldoet horen we dit graag. Neem dan even contact op via de contact pagina en we helpen je zo goed mogelijk.

 

Zit er een handleiding bij de leuke knutsel pakketjes?

Bij de leuke knutsel pakketjes waarbij verschillende stappen moeten worden genomen zit een handleiding. We noemen dit een spiekbriefje. Bij de pagina van het pakketje staat vermeld als deze erbij zit. Op het spiekbriefje staat stap voor stap uitgelegd wat een handige werkwijze zou kunnen zijn. 

Hoe zit het met de verzendkosten?

Als je bij ons besteld betaal je altijd 4,95 aan verzendkosten. Dit is omdat we ervoor kiezen de prijs van de knutselpakketjes zo laag mogelijk te houden. Doordat de prijs laag is kunnen we het verzenden er helaas niet voor regelen. Hopelijk heb je hier begrijp voor.